Vått, men for en opplevelse!

På en regntung onsdag, den 12. juni 2024, tok 25 eventyrlystne spillere fra KBK 2 og deres fire visjonære trenere turen til Tingvoll Golfklubb.

De møtte opp på Øydegard Golfbane, et fristed for alternativ aktivitet, hvor ungdommer mellom 16 og 19 år utfordret både vær og bane.

Som en del av KBK2s innovative treningsstrategi, er det ikke bare om å bygge muskler, men også lagånd og samhold, krydret med et snev av konkurranse. Fra fartens rus i gokart, isens glideflukt i ishockey, til curlingens taktiske spill, har de nå vendt blikket mot golfens grønne utfordringer.

Med 25 unge sjeler, noen grønne som golfbanens gress, andre ivrige etter å svinge køllen, tok de fatt på 9 hulls reise. Innsatsen lyste sterkere enn prestasjonene, og humøret var høyere enn skyene som gråt over dem. Selv om ikke alle slag traff målet, og regnet falt tyngre enn forventet, var det ingen sure miner.

Etter en runde med 9 hull, var det en klissvåt, men strålende fornøyd gjeng som takket for seg på Øydegard Golfbane. Med håp om at flere har fått øynene opp for golfens artige og lærerike verden, ser vi frem til neste eventyr.

Med vennlig hilsen
Ola A. Løvold
Tekst og foto

Legg igjen en kommentar