Golfhelg på Stiklestad?

Som Gudrun har fortalt via sms er medlemmer av Tingvoll Giolfklubb invitert til å delta i vårt tidligere medlem Leif Klokkerhaugs (primus motor) Parkinson-turnering på Stiklestad

Det er påmeldingsfrist lørdag 8. august, og de av dere som kan tenke seg en golfhelg på Stiklestad kan ta kontakt med Eirik på tlf 911 99 865.

PROGRAM:
Vi skal møtes på Scandic Stiklestad Hotel fredag ettermiddag 25. september til felles middag og sosialt samvær, og med muligheter til å ta Stiklestad Golfklubb sin fantastiske bane i nærmere øyesyn.
Lørdag 26. september etter en bedre frokost drar vi til Trones og Stiklestad Golfklubb sitt anlegg, der vi får litt instruksjon, øvelser og kan spille de første 9 hull på en av landets aller beste baner. Trenger du golfbil, så har vi det også. Lunsj serveres i klubbhuset eller utenfor.
Om kvelden byr vi på en fantastisk festmiddag i langhuset på garden Stiklastadir. Pga koronarestriksjonene får vi ikke buffet som vanlig, men blir servert ved bordene. I tillegg blir det drikkevarer og underholdning og historiefortelling over en lav sko. Tema for denne pakken er året 1030.

 


Hallgjerd er husfrue på gården Stiklastadir og står klar med åpne armer for gode venner som kommer på besøk! Med vikingkapper og en bugnende meny med den tids matretter som serveres ved bordene, øl og vin (med og uten alkohol) er kvelden skapt for trivelig lag i en fantastisk atmosfære.

Søndag 27. september drar vi til banen igjen etter frokost for mer instruksjon, øvelser og spill på banen, denne gangen Hull 10-18, slik at vi i løpet av samlinga får spilt hele den fantastisk flotte banen. Lunsj serveres i klubbhuset eller utenfor. Samlinga avsluttes etter lunsjen.

Pris: Greenfee og lunsj lørdag og søndag, 2 døgns hotellopphold med frokost, middag på hotellet fredag kveld og festmiddag inkl. øl/vin med underholdning i Langhuset på Stiklastadir lørdag kveld – kun kr  3770! Enkeltromstillegg: kr. 650.